TEKİRDAĞ / ŞARKÖY - Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İstiklal Mahallesi Marmara Caddesi No 4/A Şarköy/TEKİRDAĞ
Vizyon
Okulumuzdaki her öğrencinin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, bilgili, becerikli, özgüvenli, •Problemlerin çözümünde, akılcı yöntemleri kullanan, •Bilgi toplumunun gereği olan araştırmacılar olarak yetişen, •Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuran, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, •Çağın, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip olan, •Liderlik özelliklerinin yanı sara, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, Bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Günün teknolojisini kullanarak, bilimsel çalışmalara yönlendirmek, değişimin ve gelişimin farkında olmalarını sağlamak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek yeni bilgi ve projeler üretebilmek, donanımlı olarak bir yüksek öğretim kurumlarına gitmelerini sağlamak ve iyi bir insan olarak yetişmeleri için varız.
08.30 - 16.40
DOĞALGAZ
Yürüyerek
Okulumuz ilçe merkezindedir. Tekirdağa uzaklığı ise 83 kmdir.
İlçe Merkezinde...
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS KA122 PROJESİ-İTALYA-AVUSTURYA-PORTEKİZ HAREKETLİLİĞİ. TURİZM SEKTÖRÜNDE AVRUPA İLE SEKTÖREL İŞBİRLİKLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ.